Tatoeage verwijderen met laservoorbeeld laser

Nu ook bij ons tatoeage verwijderen met laser, we beschikken over de nieuwste YAG-laser die speciaal is ontwikkeld voor het verwijderen van tatoeages.

In het kort:

Gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig voor mooiste resultaat Minimaal 6 weken tussen de behandelingen Voor, tijdens en tot 6 weken na de laatste behandeling geen zon op de tatoeage Is niet schadelijk voor de gezondheid. Vanaf € 50,00 per behandeling

De laser zend in een fractie van een seconde een intense lichtflits uit waarmee een oppervlakte van circa 4 mm2 behandeld wordt. De inkt absorbeert het licht en er wordt een onderhuids schaafwondje gemaakt in de huidlaag waar de inkt zich bevind. Het natuurlijke genezingsproces zal vervolgens deze schaafwond herstellen en de vrijgekomen inkt afvoeren.  Na iedere behandeling zal de tatoeage iets vervagen.

Voor het verwijderen van een tatoeage zijn meerdere behandelingen nodig. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid, de kleur en van hoe diep de inkt is ingebracht.

Er kan ook gekozen worden voor het oplichten van de oude tatoeage zodat er een “cover-up”overheen gezet kan worden. De tatoeage kan in slechts 2 a 3 behandelingen vervaagd worden, zodat er daarna weer een nieuwe tatoeage overheen gezet kan worden zodat de oude tatoeage niet meer zichtbaar is.

Deze oplossing is vaak goedkoper en minder tijdrovend dan de bestaande tatoeage in zijn geheel te verwijderen. Hiervoor kunnen we een all-in prijs maken, voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

(Voorbeeld)

RSS
Follow by Email
Instagram